Hoppa till huvudinnehåll

Ny ledning

Johanna Rämö övertog den operativa ledningen i Foxa i början av februari. Johanna har varit verksam i Foxas styrelse i cirka tre år och har under det senaste året varit Foxas utvecklingschef. Johanna har en politices magister-examen och har även fortbildning inom redovisning från Åbo handelshögskola. Hon har tidigare erfarenhet av ledningsuppgifter inom familjeföretaget samt som företagare. Johanna bor i Tammela där tre aktiva hundar och hennes företagarpartner ser till att det finns mycket att göra även under fritiden.

Jukka Sipilä fortsätter som ordförande för Foxas styrelse samt med avtalade utvecklingsuppdrag. "Jag tycker att det är utmärkt att Johanna valts till verkställande direktör för Foxa. Hon inriktar sig på människorna, för saker framåt har har anammat Foxas värden på ett magiskt sätt", konstaterar Jukka Sipilä. "Ändringen medför även att vi får nya åsikter och frisk energi i bolaget", fortsätter Jukka.

"Medarbetarna i Foxa är yrkeskunniga proffs inom textilbranschen och det har varit lätt att passa in här. Hörnstenarna för Foxas verksamhet är tillförlitlighet, en rävaktig kvickhet och en stark internationalitet. De är fortfarande våra trumfkort nu när så mycket pågår inom textilbranschen. Jag är jätteglad över att få lotsa Foxa mot nya äventyr!" säger Johanna som sammanfattning.