Hyppää pääsisältöön

Vetovastuun vaihdos

Helmikuun alusta alkaen Johanna Rämö on ottanut operatiivisen vetovastuun Foxassa. Johanna on ollut Foxan hallituksessa kolmisen vuotta ja hän on toiminut viimeisen vuoden Foxan kehityspäällikkönä. Johannalla on valtiotieteiden maisterin tutkinto ja laskentatoimen jatko-opintoja Turun Kauppakorkeakoulusta. Aiempaa työkokemusta hänellä on perheyhtiön johtotehtävistä ja yrittäjänä toimimisesta. Johanna asuu Tammelassa, jossa kolme aktiivista koiraa ja yrittäjäpuoliso järjestävät mukavasti vapaa-ajan ohjelmaa.



Jukka Sipilä jatkaa Foxan hallituksen puheenjohtajana ja sovituissa kehitystehtävissä. "Uskon, että Johanna on loistava valinta Foxan toimitusjohtajaksi. Hän on ihmiskeskeinen vetäjä ja sisäistänyt Foxan arvot maagisen hyvin", Jukka Sipilä toteaa. "Muutoksella saadaan myös yritykseen uutta näkemystä ja tuoretta energiaa" Jukka jatkaa.



"Foxassa työskentelee osaavia tekstiilialan ammattilaisia, joiden joukkoon on ollut helppo solahtaa. Foxan toiminnan kulmakiviä ovat luotettavuus, kettumainen ketteryys ja vahva kansainvälisyys. Ne ovat edelleen valttia nyt kun tekstiilialalla tapahtuu monenlaista. Olen innoissani, että saan luotsata Foxaa kohti uusia seikkailuja!" Johanna summaa.